Stálý jídelní lístek
s hořčicí, křenem a chlebem (1, 10)
(1, 3, 9)
přírodní vepřový kotlet položený na silné redukci demi-glace a hřibů
obalované s sezamové krustě (3, 7, 11)
kuřecí prsa v bramborovém těstě s čerstvou zeleninou (1, 3)
vepřový kotlet v bramborovém těstě s čerstvou zeleninou (1, 3)
(1, 3, 7)
vepřový kotlet grilovaný do růžova s fritovanou cibulkou
ze třech druhů mas, dvou feferonek a hrsti zeleniny ve vlastním sosu, pěkně horká a pálivá podávaná s chlebem (1)
se vším, co k tomu patří a topinkami dle potřeby (1, 3)
(1, 3, 7)
z kotletky (1, 3, 7)
z kuřecích prs (1, 3, 7)
na rozmarýnu (1)
(1, 3, 7)
římský salát, toastové krutóny, dresing, čerstvě mletý pepř, grilované kuřecí prso, hobliny parmezánu (1, 3, 7)
přelitá sladkou smetanou a jahodovým ragú (1, 3, 7)
s jahodami a šlehačkou (3, 7)
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle nařízení 1169/11 EU:
- Obiloviny obsahující lepek
- Korýši a výrobky z nich
- Vejce a výrobky z nich
- Ryby a výrobky z nich
- Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
- Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj
- Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
- Celer a výrobky z něj
- Hořčice a výrobky z ní
- Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg
- Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
- Měkkýši a výrobky z nich